Overzicht Dutmala 2019

donderdag 2 januari
Eerst en vooral willen wij jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar wensen.
En ook ik moet goede voornemens gaan maken, en daarom wil ik jullie via de website meer gaan vertellen over onze club en wat we zoal doen.
Omdat ik in 2019 daar een beetje tegen gezondigd heb, krijg je nu een overzicht van het hele jaar.

In maart  2019 hebben we een clubfeest gehouden. Want iedereen weet dat wij een gezellige bende zijn, dan dat krijg je alleen maar als je af en toe dien accordeon thuis kan laten, en aan teambuiling ( of hoe heet dat moderne woord) gaan doen.
Een hapje, een drankje, en naderhand een balleke werpen, ideaal voor jong en oud.

Nog in maart hebben we dan  opgetreden in Kasterlee, en dat ze daar kunnen dansen weten wij nu dus ook alweer

Om de zomervakantie in te luiden werden we al enkele jaren uitgenodigd om in Zonhoven bij Den Dijk gaan spelen. Zo ook dit jaar. En dat we daar een mooie dag voor uitgekozen hebben bleek nog maar eens. De zon was zeker van de partij, we konden zelfs buiten ons optreden versieren.
Dit was dan ook de uitgelezen kans om onze nieuwe promovlag voor te stellen.

Zoals gewoonlijk sluiten we de grote vakantie af met ons jaarlijks ijsfestijn. Ook hier hadden we weer een grote opkomst en ik wil iedereen bedanken die toen een ijsje is komen proeven. En vertel het gerust verder want ook in 2020 organiseren wij weer een ijsfestijn.

En als klap op de vuurpijl sluiten wij natuurlijk het jaar 2019 altijd in stijl af met ons concert.
Dit jaar was het qua voorverkoop een enorm succes en ook daar moeten wij jullie ( onze luisteraars) voor bedanken.
Het programma zat goed, wij ( de leden ) waren in form, en dat resulteert zich in een mooi concert.

Nu we toch bezig zijn, wil ik natuurlijk ook onze vrijwilligers die altijd klaar staan enorm bedanken voor het werk dat zij achter de schermen doen.

En we mogen ook onze dirigent niet vergeten, want hij houdt het nog steeds uit met deze bende. Het is een kunst om jong en oud op dezelfde golflengte te zetten, maar hij slaagt er steeds weer in.

Ik probeer mijn voornemens goed op te volgen en probeer onze agenda zo snel mogelijk online te zetten.
jullie mogen ook altijd  de facebookpagina liken. En voor degene die geen facebook hebben, je kan ook altijd mailen naar accordeonclub.dutmala@hotmail.com, zo kan ik jullie ook per mail laten weten wat onze activiteiten in het komende jaar gaan zijn.