Kalender

Evaluatie concert
zondag 26 april Hasselt
Meer info »
Euregio parade
zondag 28 juni Hasselt
Meer info »
Ijsfestijn
zondag 23 augustus repetitielokaal Dutmala
Meer info »

Over Dutmala

Accordeonclub Dutmala is opgericht in 1998. Onze dirigent Jacquo Custers heeft de leiding over een groep van 13 accordeonisten, een drummer en een keyboardspeler.

Het doel van onze club is: Het maken van muziek op een plezante manier, zonder al te veel stress, maar waarbij de nadruk ligt op vlotte en populaire muziek.

Laatste nieuws

maandag 9 maart
Afgelopen zaterdag ( 07-03-2020) hebben wij ons jaarlijks clubfeest gehad.
Ook dit jaar zijn we naar de fitlounge in Meeuwen geweest.
Eerst hebben we gezellig aan steengrillen gedaan, het vlees en groenten waren goed, de drank vloeide bij sommige rijkelijk. 
En na 2 uur tafelen was het tijd om de beentjes te strekken en een balleke proberen te gooien. Dit lukte bij sommige zeer goed, bij andere minder ( ik ben benieuwd of de drank er voor iets tussen zat).

We hebben dus een ware dameskampioene in ons midden. Bestuurslid An Caymax ging maar liefst met 221 punten winnen bij de vrouwen.
Speler Roger Lambrechts won bij de mannen. Proficiat aan beide en hopelijk komt er volgend jaar een revanchke.

Nu deze teambuilding goed is afgesloten kunnen we natuurlijk weer hard gaan oefenen voor het evaluatieconcert dat op 26 april is in Godsheide (HAsselt)

 
Lees meer
zondag 19 januari
Zoals bij ieder nieuw jaar beginnen wij ook met een receptie. Bij ons wordt die voorafgegaan door een algemene vergadering. Zodat wij de leden goed kunnen informeren over het reilen en zeilen van onze club.
Daar wordt ook ongeveer het jaarprogramma voorgesteld wat we dat jaar willen, en zeker gaan doen.
Na de vragenronde waar ieder lid zijn zegje mag doen, en dat zijn soms ontroerende momenten, wordt er getoast op het nieuwe jaar.
 
Lees meer